RESTORAN & BAR

Garantiramo da ovakvu pizzu niste jeli!
Ni burgere...

Zašto PIZZAHOLIC?

Po čemu smo posebni?

Kombinacije okusa koje na prvu začude, a na drugu oduševe! Predlažemo da ih probate sve, kako bi dobili potpun dojam doživljaja koji smo vam htjeli donijeti u Šibenik.
Kid

Priča o Pizzaholicu započinje s našom strašću prema hrani i željom da ljudima pružimo nešto više od običnog obroka. S idejom da stvorimo mjesto gdje će se uživanje u hrani pretvoriti u nezaboravno iskustvo, krenuli smo na put učenja od najboljih. I tako smo došli do Francesca Santocona, svjetskog prvaka u pripremi pizze, koji nam je nesebično prenio svoje znanje i strast. Pod njegovim mentorstvom, naučili smo tajne pravljenja savršene pizze – od biranja najboljih namirnica do posebnog postupka pripreme tijesta, koje se peče u tri faze kako bi dobilo svoju savršenu hrskavost.

U kojoj hrani možete uživati?

Istražite našu ponudu

Pizze kakve još nikad niste probali!

Ponosimo se činjenicom što u našoj ponudi možete birati između čak 12 vrsta pizza, i to u dva posebna oblika – kvadratni in taglio i pravokutna pinsa.

Naš cilj je uvijek pružiti gostima savršen spoj tradicionalnih okusa s modernim pristupom, koristeći samo najkvalitetnije sastojke.

Birani koraci dovode do uistinu posebnih doživljaja! Ovakvu bizzu još niste jeli!

Burgeri hrskavi, slasni i ukusni.

Pizzaholic nije samo pizza. Pobrinuli smo se stvoriti vrhunski kulinarski doživljaj za sve generacije. Zbog toga su važan dio naše ponude zauzeli i Pizzaholic sočni burgeri koji ostave bez riječi.

Tijesto koje se pripravlja na potpuno drugačiji način i peče procesom koji sliči na peku, stvara posebnu izdašnost i hrskavost. Kvalitetni komadi mesa i svježe povrće zaokruže ovaj uistinu poseban okus burgera. Morate ih probati, sve!

Salate, arancini, tortilje…

Pizzaholic se jako strastveno trudi svojim gostima osigurati posebne trenutke uživanja. Bilo da se radi o marendi, ručku ili laganoj večeri, u Pizzaholicu ćete pronaći svoj obrok po mjeri.

Kreirali smo pileće štapiće, tortilje, arancine, razne zanimljive salate i ne čudi nas da ste ih sve redom tako brzo zavoljeli.

Drago nam je što prepoznajete priču koja je stvorena iz ljubavi i strasti prema hrani!

Slastice belgijska čokolada, francuski sastojci

Neodoljive slastice od biranih sastojaka, belgijske čokolade, najkvalitetnijih dodataka i svježeg voća pripremamo svakodnevno.

U ponudi je 8 različitih vrsta torti koje je moguće naručiti za svaku prigodu.

Osim bogatog izbora torti  u ponudi imamo i jako zanimljive kolače poput Ferrero Rocher i Plazma Nutella.

Svaki zalogaj pažljivo je osmišljen kako bi zadovoljio sve ukuse, od klasičnih do avanturističkih.

Cjenik

Istražite našu ponudu i uživajte u neodoljivim okusima i mirisima Pizzaholic specijaliteta!
Kid

Radno vrijeme:

Ponedjeljak - Četvrtak 10 - 22 h
Petak - Subota 10 - 23 h
Nedjelja 10 - 22 h

PIZZAHOLIC
RESTORAN
MOGUĆE JE
POSJETITI
BEZ DA
POSJEĆUJETE
SADRŽAJE PULSE
ARENE.

PIZZAHOLIC RESTORAN MOGUĆE JE POSJETITI BEZ DA POSJEĆUJETE SADRŽAJE PULSE ARENE.

Budite gosti
Pizzaholic restorana
nevezano za zabavni
park i uživajte u
savršenim okusima
koje svakodnevno
pripremamo samo
za Vas!

Budite gosti Pizzaholic restorana nevezano za zabavni park i uživajte u savršenim okusima koje svakodnevno pripremamo samo za Vas!