Peki oduševio publiku i službeno otvorio Pulse Arenu i Pizzaholic restoran

Pulse Arena i Pizzaholic restoran službeno su obilježili otvorenje sinoć, u nedjelju 29.9., uz nastup mlade glazbene zvijezde Pekija, koji je svojim energičnim nastupom raspametio najmlađe obožavatelje.

Podsjetimo, putem nagradnog natječaja na društvenim mrežama i radija, odabrano je 100 sretnih obožavatelja koji su imali priliku družiti se, pjevati, skakati, i fotkati s Pekijem. U dobrom raspoloženju, odgovarao je na sva njihova pitanja, zaigrao pokoju natjecateljsku igru u trapolinskom parku Pulse Arene, strpljivo pozirao za fotkanje, a kao vrhunac večeri otpjevao je svoje najveće hitove „Ganga i Rera“, „Balotelli“, „Mangio Pasta“ i druge, što je u potpunosti raspametilo prisutne.

Svi su u glas pjevali i skakali na trampolinima što je stvorilo nezaboravnu energiju i osjećaj i samom Pekiju, pa je po završetku eventa rekao da mu je to jedno od najljepših druženja koje je doživio.

Nakon odlične atmosfera u Pulse Areni, Peki i društvo uživali su u Pizzaholic restoranu kušajući specijalitete poput arancina od pašte te pizze fantastičnog okusa, kakva se  može probati samo u Pizzaholic restoranu.